avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare pe olx
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare pe olx

Buna seara,
Am timis un mixer in stare buna de functionare,chiar foarte buna (anunt dat pe OLX)prin livrare cu verificare,Dupa 24 de ore ma contacteaza ca are nu stiu ce defecte,un colt indoit, Din poze se vede ca nu sunt indoite colturile , Tin sa cred sa a fost scapat jos(poate la curierat ...cu toate ca am pus polistiren) ,doar asa se poate indoi un colt. Daca ma contacta ieri, dupa verificare.... nu era nici o problema dar asa cine stie ce a facut cu el....M-a amenintat ca va face plangere.Eu stiu ce am trimis ...,nu imi arde de inselaciuni.Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc,
O seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: clauss841 , utilizator 11:30, 28 Februarie 2018
Face plangere penala și atât. Nu o sa vi se întâmple ceva .Ați vândut și cumparatorul a primit obiectul vânzării. Nu e nimic penal.
Multumesc, mi-a trimis o poza cu colțul îndoit, clar nu era asa, din pozele anunțului se vede clar ca acel colț nu era îndoit . O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de inselacuine StefanNastase StefanNastase Va salut! Am si eu o problema destul de mare, in urma cu cateva zile am trimis un telefon ASUS Zenfone 2 la Constanta, trimis prin Cargus cu verificare la ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx Ronnin75 Ronnin75 Buna seara Am vandut un ceas de aur de colecție de peste 70 de ani si l-am trims prin serviciul OLX de curierat Cargus cu optiunea \"verificare colet\". ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, ... Adata85 Adata85 Buna ziua. Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, s-a trimis prin Fan Curier cu deschidere la domiciliu. Persoana a preluat coletul, iar dupa ... (vezi toată discuția)