avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sugestii de imbunatatire a legii pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sugestii de imbunatatire a legii pensiilor

Buna seara! Ati putea sa imi spuneti unde as putea aduce sugestii de imbunatatire a legii pensiilor in vederea noi legi preconizata sa apara anul acesta? Spre exemplu sa mi se aplice reducerea de varsta de pensionare pentru grupa chiar daca nu am stagiul complet de cotizare,intrucat legea din prezent e discriminatorie.
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Iustin96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 28 Februarie 2018
Puteti trimite o adresa scrisa la o asociatie a pensionarilor/ la o televiziune care dezbate problematica pensiilor/ la ministerul muncii.
NU este obligatoriu ca sugestia dvs. sa fie avuta in vedere pentru proiectul noii legi a pensiilor cand acesta se va pune in dezbatere publica pe site-ul Ministerului muncii.
In momentul in care proiectul de lege va fi suspus dezbaterii publice pe site-ul MInisterului , atunci puteti adresa propunerile dvs la adresa mentionata in acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promulgare proiect de lege Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, As dori sa stiu, pentru acest proiect de lege http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16642 , cam cand credeti ca o sa fie ... (vezi toată discuția)
Reparatii morale la pensie ( femei & bărbați) la ieșirea la pensie la limita de vârstă. mihai timofti mihai timofti Am ieșit la pensie la limita de vârstă la 65 de ani după 42 de ani de muncă în grupă 2-a și condiții deosebite . Am primit 1800 lei. Tot în aceiasi ... (vezi toată discuția)
Dezbatere publica - termen limita cristi6789 cristi6789 buna seara as dori sa mi spuneti daca exista un termen minim in care un proiect de act normativ se tine in dezbatere publica. va multumesc (vezi toată discuția)