avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Angajatii din domeniul IT care inca nu au optinut ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Angajatii din domeniul IT care inca nu au optinut diploma de licenta pot beneficia de scutire de impozit?

Buna ziua,

Lucrez in domeniul IT si am urmat cursurile Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti. M-am inscris in anul 2012 si trebuia sa termin in 2015, dar am promovat toate examenele abia in februarie 2017. In prezent nu mai sunt inmatriculat in anul universitar 2017-2018, dar m-am inscris pentru prezentarea lucrarii de licenta in iunie. Pana atunci, pot beneficia de scutire de impozit? Departamentul HR mi-a transmis ca in cazul meu nu se poate.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Xuby Xuby Buna ziua. Sunt studenta din anul 2012, facultate la zi, am avut intrerupt anul universitar 2014/2015 (primul copil). Facultatea este de 4 ani, teoretic ... (vezi toată discuția)
Daca un student nu promoveaza examenul de licenta de doua ori consecutiv trebuie sa scrie alta lucrare? Irina_F Irina_F Buna ziua, Am o prietena care a absolvit facultatea in 2015, nu are restante, dar nu a sustinut examenul de licenta in 2015 deoarece nu avea lucrarea de ... (vezi toată discuția)