avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna o intrebare am si eu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna o intrebare am si eu

Acum 2.ani jumate gagica din ungaria mia trimis niste bani si aproape integral i iam trimis inapoi si acuma ma amenitat ca se duce la politia din ungaria si ma reclama .dupa zisele sale si ma reclamat.mentionez faptul ca eu nu lam obligat sa imi trimita bani.si nu am facut nici un contract cu ea pe care sa il semnez sau sa il semneze ea avem doar hartiile de la western union prin care trimitea bani si trimiteam eu inapoi bani. Ce poate sa faca politia din ungaria va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna - cerere de restituire bani ktoni2009 ktoni2009 Buna am siveu o intrebare acum 3 ano gagigca din ungaria mia trimis 15000mii de forinti din care 130 000de mi iam trimis inapoi nu are nici o hartie legalizata ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)