avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate grad III si timpul de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate grad III si timpul de munca

Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza timpul de munca al unui pensionar de invaliditate grad III. Daca bine am inteles in lege spune ca timpul de munca al unui pensionar de invaliditate grad III nu poate depasi jumatate din timpul normal de munca al locului respectiv. Dar ce inseamna mai exact asta. De ex sunt multe locuri in care se munceste o zi si o zi e liber. Deci intrebarea ar fi, trebuie sa se lucreze neaparat doar 4 ore pe zi sau de ex se poate intr-o zi 8 ore si a doua zi liber? Sau alte variante?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de boala horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, Am inteles ca au iesit niste norme noi privind pensia de boala. As dori sa va intreb daca o persoana cu o pensie de boala de gr. 3 se poate angaja ... (vezi toată discuția)
Pot lucra program normal- 8 ore, cu pensie de urmas? sunsray sunsray Sunt din Bucureşti, am 28 de ani, şi aş dori să mă lămuresc asupra acestui subiect.- Dacă pot lucra şi în regim normal -8 ore , cu o pensie de urmaş ... (vezi toată discuția)
Sunt beneficiar de pensie de invaliditate gradul iii, pot sa lucrez cu jumatate de norma? marii_48 marii_48 Buna seara! V-asi ruga sa ma lamuriti si pe mine daca dupa noua lege a pensiilor , pensionarii pe caz de boala cu gradul III mai au voie sa lucreze cu ... (vezi toată discuția)