avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compatibilitate indemnizatie somaj si firma care a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compatibilitate indemnizatie somaj si firma care a obtinut fonduri prin programul START UP Nation

Buna ziua, am primit fonduri nerambursabile prin programul START UP NATION, acuma sunt in faza de implementare a proiectului, am 3 angajati, eu, sotul si tatal meu, care are peste 45 de ani, pana in septembrie avem salariul minim pe economie asigurat prin proiect, ce vreau eu sa intreb este urmatorul lucru: tatal meu poate sa beneficieze si de indemnizatia de somaj (900 de lei, timp de 12 luni) el fiind somer cand l-am incadrat in munca?Sunt compatibile cele doua ajutoare?nimeni nu stie sa-mi raspunda, cei de la somaj au acceptat dosarul, nu vreau sa ajung in situatia de a da ajutorul inapoi +dobanzile aferente.Mutumesc, cu respect Oana.

Alte discuții în legătură

Subventii de 2250 lei pentru angajatori Dumitru Stana Dumitru Stana Sunt in varsta de 54 de ani si am fost angajat din somaj fara indemnizatie, la o firma infiintata in anul 2017 si care face productie cu utilaje cumparate prin ... (vezi toată discuția)
Subventii someri srl-d mihaipopovici mihaipopovici Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile tudorolimpia tudorolimpia Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile (vezi toată discuția)