Sunt in varsta de 54 de ani si am fost angajat din somaj fara indemnizatie, la o firma infiintata in anul 2017 si care face productie cu utilaje cumparate prin programul ”Start-up 2017”.
As dori sa stiu daca angajatorul meu primeste de la stat pentru mine indemnizatia de 2250 lei pe termenul de un an de zile ! Multumesc!
Angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, someri in varsta de peste 45 de ani, someri de lunga durata, tineri NEET sau someri care sunt parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, 2.250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni.
Dar e valabil si pentru firme finantate din fonduri europene (start-up 2017) ?!!...ca aici am dilema, deoarece din mai multe surse , informatiile se contrazic, adica unii ziceau ca nu conteaza , altcineva zicea ca nu se primeste deoarece ar fi dubla finantare nerambursabila.
Prevedere oug 60
Bogdan 71
Buna ziua, daca cineva, unic asociat al unei firme, beneficiaza de prevederile OUG 60 din 2018 (subventie de 2250 lei lunar timp de 12 luni) daca se angajeaza ... (vezi toată discuția)
Angajare
simionel
SIM oradea.daca sunt șomer neindemnizat(demisie de la ofirma) am 61 ani și îndeplinesc condițiile pentru pensionare anticipată parțială următorul ... (vezi toată discuția)