avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restituire avans licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Restituire avans licitatie

Bună ziua
Am particioat la o licitație publică la care am depus avans 10% și apoi am fost declarat câștigător . Dar debitorul a contestat procesul verbal de licitație și a cerut și suspendarea executării silite . Acest litigiu se poate întinde și pe un an de zile , timp în care voi sta cu banii blocați . Există posibilitatea de a-mi cere avansul înapoi ? Menționez că nu am plătit încă diferența , fiind încă în termen .
Ce mă sfătuiți ? Să încerc să cer restituirea avansului pe motiv că nu pot sta atâta timp cu banii blocați ?
Dacă sunt obligat să plătesc și diferența , voi sta cu toată suma blocată pe tot parcursul procesului ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Soso 1313, utilizator

Alte discuții în legătură

Greseli in procesul verbal de la licitatie ScarfaceX ScarfaceX Buna Am castigat o licitatie saptamana trecuta in urma careia am primit un proces verbal. Comparand datele din Publicatia de vanzare cu cele din Procesul ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua,am participat la o licitatie la un imobil aflat in executare silita,am fost adjudecatar,am primit un proces verbal de licitatie si urma sa achit ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament executare silita Adrian11112222 Adrian11112222 Buna seara! Am vazut un anunt de executare silita a unui apartament din Cluj. Pretul este convenabil si vreau sa particip la licitatie. Se cere o garantie de ... (vezi toată discuția)