avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare fara modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare fara modificare salariu

Buna seara, Ma adresez dvs in speranta sa obtin un raspuns promp si corect la problema mea: am o salariata angajata cu timp partial, care a solicitat cic la data de 05.01.2018. Am operat suspendarea, fara modificarea salariului conform noului minim pe economie stabilit la 01.01.2018. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Mentionez ca inainte de suspendare a fost in concediu medical, iar in perioada 3 - 4.01.2018 in concediu de odihna. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 10 Martie 2018
Puteti efectua urmatorii pasi :
- anulare suspendare c.i.m.
- modificare salariu
- suspendare c.i.m.
In acest caz nu sunt pasibila de amenda? suspendarea va fi transmisa cu intarziere...m-am gandit la o corectie.... nu ar fi mai indicata?
Nu merge corecție, întrucât trebuie sa anulați suspendarea ca sa efectuați majorarea salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetat cim in 26.01.2018 omis inreg.in revisal a majorarii salariului bratugina2@gmail.com bratugina2@gmail.com Buna ziua. Am depus in revisal incetare CIM cu data de 26.01.2018. Ulterior, am constatat ca am omis sa inregistrez in revisal majorarea salariului cu ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal modificare salariu-contract de mandat mary2015 mary2015 Directorul general al societatii are contractul individual de munca suspendat in baza contractului de mandat . In contextul majorararii salariului acestuia ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu - revisal Rus Vlad Rus Vlad Speta: s-au inregistrat modificarile salariale in Revisal, in data de 18.01. Din pacare persoana care a procesat modificarile a trecut la data la care produce ... (vezi toată discuția)