avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Audierea Martorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Audierea Martorului

Buna ziua
Intr-o cauza de natura penala avand ca obiect inselaciune si fals in inscrisuri , doua persoane sunt audiate la aceeasi data dar la ore diferite.In acest sens OCP consemneaza in doua ,, Procese verbale de consemnare a declaratiei orale " depozitia acestora si bine inteles inainte, li se aduce la cunostinta continutul plangerii formulate impotriva lor,mai putin drepturile si nici calitatea acestora in dosar.
La un interval de 1 an si jumatate in aceeasi cauza unul dintre ei devine suspec iar cealalta persoana devine maertor sens in cere se consemneaza o declaratie de martor cu privire la faptele presupus comise de suspect (varul acestuia) ce era suspectat de inselaciune si fals in inscrisuri.
Intrebare:
Organul de cercetare penala a procedat legal in acest sens, audiind in prima faza o persoana si aducand la cunostinta acestuia continutul plangerii penale formulata impotriva acestuia ca apoi sa devina martor in aceeasi cauza ?
Sper sa fi formulat corect intrebarea
Daca nu avea voie sa procedeze asa va rog ajutati ma cu partea legala ce reglementeaza acest lucru. Audierea martorului.

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica pentru martor lucianminea lucianminea Va rog sa ma scuzati daca am gresit termenul (grafologic sau grafoscopic), un stiu exact diferenta dintre ele. Am sa explic. Intr-un dosar civil, cu privire ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)