avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat din Constanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat din Constanta

Bună ziua,caut URGENT un avocat din Constanta care mă poate ajuta intr-un dosar de succesiune/moștenire din care am fost exclus abuziv,fiind primul pe linia succesiunii/moștenirii in acte,după certificatul de naștere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:34, 1 Martie 2018
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor de pe forum si eventual sa contactati prin mesagerie privata sau adresati solicitare oficiala baroului local de avocati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața - avocat din constanța pentru problemă legată de succesiune ContSters461754 ContSters461754 Bună dimineața,se poate găsi printre dvs.un avocat din Constanța in mod express cu care pot discuta in particular o problemă de inlăturare de la ... (vezi toată discuția)
Caut avocat județul constanța Gabriel2512 Gabriel2512 Bună ziua, caut un avocat din județul Constanța pentru un dosar de conducere fără permis (vezi toată discuția)
Caut un avocat specializat pe succesiuni- partaj bunuri in drobeta turnu severin DenisRif DenisRif Cine imi poate recomanda un avocat bun In Drobeta Turnu Severin , judetul Mehedinti care sa fie pe specialitate partaj bunuri - succesiuni MULTUMESC !!! (vezi toată discuția)