avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viza flotant -gent tip pentru inscris vcopil la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viza flotant -gent tip pentru inscris vcopil la scoala

In cazul ca proprietarul se razgandeste dupa 1 luna si nu mai doreste sa fie valabila viza flotant, afirmand ca persoana luata in gazda nu mai locuieste, nu a locuit etc, ce consecinte legale sint pentru oaspete ?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:19, 2 Martie 2018
Sa intelegem ca proprietarul a savarsit un fals in declaratii potrivit art. 326 cod penal sau este vorba despre alta poveste? Adica scopul vizei a fost unul ilicit, doar pentru inscrierea copilului la scoala?
Scopul a fost doar pentru înscrierea copilului la școala.
Nu i se retrage oaspetelui viza de flotant, decat daca titularul cartii de identitate solicita alta viza de flotant in alta locatie sau daca viza acordata ajunge la termen si isi pierde valabilitatea, insa dvs ca proprietar puteti sa mergeti la evidenta persoanelor si sa depuneti o informare in sensul dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru flotant - riscuri Daniela51 Daniela51 Daca bag pe cineva flotant,ce drepturi are acea persoana?Iar daca eu consider ca nu mai merita ce trebui eu sa fac? Ce acte trebui pentru flotant? (vezi toată discuția)
Viza de flotant ilal ilal Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)
Lipsa viza flotant AGeorge AGeorge Buna seara, In cazul in care proprietarul unui apartament le permite unor membri ai familiei/rude sa locuiasca acolo dar acestia nu au viza de flotant, cum ... (vezi toată discuția)