avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Medicale înainte de a naște și medicalele de după ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Medicale înainte de a naște și medicalele de după nastere

Buna ziua.am și eu o întrebare.am rămas însărcinată la o anumită firmă.pe data de 4 decembrie am dus primu medical.in luna ianuarie p data de 9 am intrat în posesia bănuților p luna decembrie. Încasați de la angajator.Tot atunci p data de 9 ianuarie i.am lăsat al doilea medical p luna ianuarie.pe 30 ianuarie eu am născut.la începutul lunii februarie am dus medicalul pe luna februarie
.nu mi s.a plătit nici medicalul pe ianuarie .nici p februarie...că sa primesc mesaj p 1 martie că firma a intrat în insolventa.
Mie cine îmi plătește medicalele d p ianuarie februarie?iară medicalu care trebuie sa .l scot pt luna martie cui i.l dau și de unde sa.mi iau banii?
Aștept un răspuns va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil denyy10 denyy10 Buna ziua, Cumnata mea este angajata cu carte de munca din februarie 2012,este insarcinata in 6 luni,pe 9 ianuarie ar trebui sa intre in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)
Salarii preferentiale in insolventa Dio59 Dio59 Buna seara ! Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa in decembrie 2012. Cu Salariile restante pana la intrarea in insolventa am fost inscrisa la masa ... (vezi toată discuția)