avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

Buna ziua,
Cumnata mea este angajata cu carte de munca din februarie 2012,este insarcinata in 6 luni,pe 9 ianuarie ar trebui sa intre in concediu prenatal,data probabila a nasterii este 8 Martie,de 30 de zile este in concediu medical,angajatorul refuza sa ii plateasca concediul medical,Ce poate face in acest caz?
Firma este in insolventa ,de la 15 ianuarie se inchide,ce poate face pt.a a nu pierde indemnizatia pt.cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:13, 11 Decembrie 2012
Sa ia legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate care ii va spune cum sa procedeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Plata concediului maternitate babanina babanina Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 6-a,mai exact in saptamana 25 de sarcina.Dupa calculele mele as putea intra in prenatal incepand cu 7 februarie 2016,data ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timpul concediului prenatal angel21sv angel21sv Sunt angajata la un S.R.L. din 2.05.2008.Firma are doi administratori (tata+fiu ).Sunt insarcinata in luna a-9-a.De pe data de 13.03.2009 am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)