avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spălătorie ( vecini )
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spălătorie ( vecini )

Buna seara ! Pentru a deschide o spălătorie auto manuala este nevoie de aprobarea vecinilor ? Terenul se afla exact langa primarie,pate afecta și asta ? Că sunt chiar în "nasul" lor acolo să nu îmi de-a aprobare ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:53, 2 Martie 2018
Pentru a deschide spalatoria aveti nevoie de un proiect tehnic intocmit de o firma autorizata, proiect care sa contina statie de epurare ape uzate si racord la canalizarea zonei sau fosa proprie cu posibilitate de vidanjare.
In baza proiectului puteti solicita autorizatie de ctie. de la primarie. La solicitarea acestei autorizatii trebuie sa detineti acceptul vecinilor.
Pentru punerea in functiune a spalatoriei aveti nevoie de autorizatie de mediu pentru apele uzate, deversate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)
Amenda a garzii de mediu sanseverina sanseverina Va rog sa-mi spuneti daca este legala o amenda de 10000 lei, data de Garda de Mediu pentru montarea in mediul rural, a unei fose septice ECO IMO 10 cu ... (vezi toată discuția)