avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare contract la intoarcerea din concediul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare contract la intoarcerea din concediul de matrrnitate

As dorii sa stiu daca la intoarcerea din concediul de matrrnitate angajatorul are dreptul sa imi modifice contractul si sa imi micsoreze salariul.Inainte eram angajata la 8 ore si acum vrea sa ma puna la 4 si salariul jumatate pentru ca a spus ca primesc si stimulentul si sa descurc eu cumva? Mentionez ca sunt asistenta la stomatologie privata unde preturile sunt foarte mari.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua Simona.. Simona.. As dorii sa stiu daca la intoarcerea din concediul de matrrnitate angajatorul are dreptul sa imi modifice contractul si sa imi micsoreze salariul.Inainte eram ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie, revenirea din ccc si modificarea c.i.m. ContSters318511 ContSters318511 Momentan sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani(copilul face 2ani in octombrie) mau sunat de la locul de munca daca nu as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Salariul marola elena marola elena Buna ziua. Ma numesc Elena si as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri la intrebari.Sunt in concediu postnatal si as dorii sa ma reintorc la munca inainte sa ... (vezi toată discuția)