Buna ziua. Ma numesc Elena si as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri la intrebari.Sunt in concediu postnatal si as dorii sa ma reintorc la munca inainte sa implineasca copilul un an. Angajatorul are dreptul sa.mi dea un salariu mai mic decat cel pe care l.am avut inainte de a intra in condediu ptr cresterea copilului? Daca celorlalte angajate li s.a marit salariul intre timp, mi l.ar putea marii si mie sau asta depinde de decizia angajatorului? La ac firma am lucrat pe cartea de munca un an si cateva luni, dar mai am lucrati 6 ani in alta parte..daca am doar un an asta imi afecteaza marirea sariului?
Fptul ca am intrat in concediu ptr cresterea copilului imi afecteza anumite beneficii la lucru? Multumesc frumos.
Buna ziua. Lucrez in domeniul privat. Si mi s.a spus ca ma vor angaja cu un salariu mai mic decat cel ce l.am avut inainte, dar intre timp angajatelor ce un ramas cat timp am fost eu in concediu , le.a fost marit salariul. Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Din pacate , in privat , angajatorul este cel care decide in mare masura . Insa , pentru ca este un insa , modificarea contractului individual de munca este de regula facuta prin acordul partilor (in privat) si , in consecinta , pentru micsorarea cuantumului salariului trebnuie sa incheiati act aditional la contractul de munca . Discutati cu conducerea si.... bafta !
Pe perioada in care sunteti in crestere copil contractul de munca este suspendat nu este inchis,asadar la reluarea activitatii veti beneficia de aceleasi conditii pe care le aveati inainte de a intra in crestere copil, asa cum spune si dl adrian mai sus, ulterior angajatorul va poate micsora salariul ,dar asta numai printr-un act aditional pe care trebuie sa-l semnati si dumneavoastra ,implicit sa fiti de acord.
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
Vechimea
marola elena
Buna ziua. Dupa noua lege unica de salarizare ce s.a intamplat cu sporul de vechime, s.a inclus in salariu? Mentionez ca lucrez la privat, iar cei de la firma ... (vezi toată discuția)