buna
am o societate care anul trecut a luat in leasing un vagon de tir si a achitat ratele pana in aug 2009 dupa care a inapoiat vagonul si a reziliat ctr de leasing.
vagonul a fost achizitionata din Austria care atunci cand la luat sa intocmit un contract de leasig la care sa platit si un avans, urmat de ratele lunare, iar acum cand a predat vagonul inapoi sa intocmit o factura in rosu cu diferenta care a mai ramas de plata.
as vrea sa stiu operatiunile contabile care treb sa le fac
problema e daca valoarea contului 6583 este deductibil?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Epava-leasing
cimpazu
Buna ziua, am si eu o nelamurire: am o masina in leasing financiar.
masina a fost lovita dauna totala.
firma de leasing a fost despagubita de asigurarea sa ... (vezi toată discuția)
Contract novatie
camicami
Un leasing financiar inheiat in 19.05.2008(un autoturism) a fost cedat in 01.12.2009, printr-un contract de novatie, unei alte societati,cu acordul societatii ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.