avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorii restante la anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorii restante la anaf

pe scurt: imobil inchiriat pana in iulie 2016 (timp de 4 ani am facut contracte determinate, asa cerea primaria pentru decontare), am achitat toate datoriile anaf in februarie 2017, urmand ca in aprilie 2017 sa vand acel imobil. pe parcursul anului 2017 am mai verificat de cateva ori sa ma asigur ca nu mai apar datorii fictive. surpriza a venit cu anul nou, pe data de 03.01.2018 am observat ca am datorii de 500 lei, ajung la ei erau de fapt 848 lei, doamna de la ghiseu imi spune ca sa ii platesc ca ce sunt 800 si ceva de lei si scap de o grija. asta cu tot cu actele doveditoare. am depus o sesizare pe data de 04.01.2018 la ei la sediu, si nenumarate online prin intermediul ghiseul.ro. in continuare pe ghiseul.ro apare datoria de 500 lei cu mentiunea ca a fost recalculat in data de 27.01.2018. saptamana aceasta am trimis si catre ministerul finantelor. nimeni nu are cu ce sa ma ajute. a mai patit cineva asa ceva? cum a rezolvat?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor SerbanP SerbanP Buna ziua, In anul 2009 am inchiriat apartamentul, proprietate personala, pentru cateva luni cu contract inregistrat. Impozitul aferent a fost achitat in ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubrizare sector 4 anna111 anna111 Am fost ieri la Taxe si Impozite sector 4 sa achit taxa de salubrizare, unde din 3 inspectori, nici unul nu a stiut sa interpreteeze urmatorul paragraf din HCL ... (vezi toată discuția)
Restante abonament teleokm AnnaMariaR AnnaMariaR Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu cele 4 abonamente pe care le am cu cei de la Telekom, in primavara acestui an acestia au avut lucrari de ... (vezi toată discuția)