avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN 4791

Buna ziua. Persoana fizica autorizata cu codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet doresc sa imi "vand" serviciile prin intermediul unui magazin online. Ce presupune asta mai exact, doresc sa imi creez un portofoliu de softuri open source pentru magazine online (gen magenta, opencart) si sa le instalez pentru diferiti clienti. Mai exact eu am sa creez magazine online pe platformele mentionate cu module cu licenta gratuita dupa care sa le instalez pentru diferiti clienti. Eu o sa taxez doar contravaloare serviciilor mele in functie de pachetul ales de client gen suport pentru achizitia de domeniu si hosting, instalare magazin, training in utilizarea acestuia si suport tehnic pentru o perioada limitata. Se incadreaza asta ( vanzarea de servicii in mediul online sub forma de pachete de servicii) in codul caen mai sus mentionat? Sau am nevoie de un alt cod?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
ionut1388, utilizator

Alte discuții în legătură

Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin online cu jucarii, carti, haine cosy cosy Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online in care sa vand jucarii, arti, haine. Ce cod Caen mi-ar trebui pentru asa ceva? Tin sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)