avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua,
Va supun atentiei urmatoarea speta:
Am achizitionat, ca persoana juridica,un auto in 2013 prin leasing financiar.Pentru inmatriculare am achitat timbrul de mediu pe care l-am platit la momentul respectiv. Pentru ca firma nu a putut sustine plata contractului s-a facut o cesiune de leasing catre un asociat al firmei.Leasingul a fost achitat integral de asociatul care a intrat in posesia auto.In vederea recuperarii taxei,am inaintat catre AJFP cererea respectiva,la care am atasat restul de documente doveditoare,bine-nteles in numele firmei,pentru ca firma a achitat taxa.Cererea a fost respinsa pe motiv ca nu exista carte de identitate si talon in numele firmei din care sa reiasa calitatea de fost sau actual proprietar.Firma a avut calitatea de utizator in talon.Cum vedeti dumneavoastra rezolvarea acestui caz?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
ContSters100486, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)