buna seara,
locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim preluati de CEZ, insa momentan nu avem niciun contract cu nimeni, dar platim celui ce are transformatorul, fara sa primim vreo dovada a platii....acum se pune problema unor pierderi de energie electrica si ni s-a impus sa platim in plus 300 lei de fiecare ca altfel ne debransaza. Ce ma sfatuiti sa fac?eu nu sunt de acord sa platesc aceasta suma . Multumesc!
Daca nu platiti veti fi debransat. De catre dezvoltator. Cum transformatorul e al lui, pana la preluare... indiferent cine are dreptate, ramaneti fara curent. E simplu.
eu asa am cumparat casa, sincer nu am stiut cum sta treaba cu curentul pana cand am vrut sa mergem sa deschidem partida si ne-a spus un vecin ca momentan platim "la magazin".....dar atunci unde pot face o plangere tinand cont ca imi ofera un serviciu fara sa imi dea niciun document in acest sens?
In momentul in care ati cumparat acea casa, dezvoltatorul s-a obligat sa va puna la dispozitie toate utilitatile. Faptul ca va solicita sa achitati ceva ce nu ati consumat este un abuz. Daca va poate debransa pe case inseamna ca are separat consum pe fiecare casa si va poate factura ceea ce ati consumat. De ce nu ati facut contract ? Ati fost la CEZ si v-au spus ca nu va pot face contract ?