avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale De ce nu avem dreptul la bonificatie?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

De ce nu avem dreptul la bonificatie?

Am o cooperativa agricolă si am concesionat pasune de la primarie in anul 2017 am plătit pasunea si impozitul pe pasune pînă la 31 martie 2017 si mi s-a dat o bonificatie de 3000 de ron la suma platita iar anul acesta mi s-a cerut cei 3000 de roni bonificatia sa-i plătesc inapoi la primarie. De ce nu avem acea bonificatie de 10% reducere la plata pe pasune? Va multumesc si astept un raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plati declaratie unica steef steef Buna ziua Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus ... (vezi toată discuția)
Termen plata impozit pe teren arabil, utilaje statachevioleta statachevioleta cum se plateste impozitul atat pe teren arabil cat si pe cladiri,utilaje etc ?poate primaria sa ma oblige sa platesc impozitul pana la 31 martie ?imi ... (vezi toată discuția)
Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)