avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati declaratie unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati declaratie unica

Buna ziua
Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus inca 5% daca formularul unic s-a depus din spv.
Intrebarea mea este daca in conformitate cu formularul unic depus urmeaza sa primim o decizie de plata pt sumele respective sau plata se face doar in conformitate cu formularul unic la care sa calculeaza bonificatiile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bogdan666 , utilizator 15:35, 7 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti direct conform declaratiei unice reducandu-va dumneavoastra bonificatiile.
si anume cat 5%?din ce a declarat? sau 10%?
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
bogdan666, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E f.clar:5% daca platesti pina pe 15 dec 2018 plus inca 5% daca ai depus declaratia unica din spv(total 10%); din ce ai declarat in ea.Daca ai depus decl unica pe suport de hirtie la sediul anaf ai bonificatie doar de 5% daca platesti pina pe 15 dec inclusiv.
Daca nu platesti pina pe 15 dec ai termen de plata 15 iunie 2019 pt suma integrala fara bonoficatii.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
steef, utilizator
Gasiti aici procedura, dar, in principiu, e cum au spus colegii mai sus:

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
Iulian MANEA, Contabil
am depus aceea declaratie online, insa in ea mi s-a calculat doar cei 5% bonificatie...intrebam pentru ca e ambiguu daca in declaratie am bonificatie de 5% cum adun ceilalti 5%? pentru ca conform declaratie daca as plati cu 10% mai putin as plati mai putin decat in declaratia de venit

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza bonificatia pentru depunere online declaratie unica? teodor-andrei teodor-andrei Buna ziua. In formularul depus pe site-ul anaf am vazut sectiunile unde se indica bonificatia pentru plata integrala pana la 15 decembrie 2018. Nu vad ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)
Anaf - bonificatiile din 2018 SpF2016 SpF2016 Sunt PFA cu norma de venit. Pentru 2018 am platit tot inainte de 15 decembrie: impozit, CAS, CASS. Am aplicat in Declaratia Unica bonificatia pentru plata ... (vezi toată discuția)