avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Panouri Solare în schimbul unei mașini mai vechi de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Panouri Solare în schimbul unei mașini mai vechi de 12 ani

Buna ziua! As dori sa stiu daca este adevarat faptul ca poti sa vinzi o masina veche de 12 ani si in schimb sa primesti un vouher pentru panouri solare.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 16:56, 4 Martie 2018
In prezent nu exista un document oficial aprobat de guvern in acest sens, publicat in MO.
Numai dupa aprobarea Proiectului de lege , initiat in Parlament,se poate asa ceva.
[ link extern ] /

[ link extern ]
Amănunte despre proiectul de lege puteți citi și aici:
www.avocatnet.ro/articol_477...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masini vechi ptr panouri solare Violeta Loțcu Violeta Loțcu Sa aprobat legea privind o masina veche ptr panouri solare? (vezi toată discuția)
Programul rabla 2018 și achiziția de centrale termice fagaras1955 fagaras1955 Doresc sa intreb: 1 . daca casez masina veche la un centru de colectare , tichetul valoric pot sa-l utilizez in anul urmator(2019)? 2, exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Program casa verde Maria161 Maria161 Buna ziua.Si eu am depus anul trecut dosarul si a fost aprobat.Casa noastra este in constructie, deci nu am reusit sa facem inca investitia. Avem dosar aprobat ... (vezi toată discuția)