avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... norma didactica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

norma didactica

Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie : sunt prof documentarist(suplinitor necalificat) si imi doresc, ma straduiesc sa imi fac treaba ca la carte(asa cum scrie in lege). Din pacate, am post intr-o scoala care nu respecta obligatia de catedra(asta insemnand ca nu am orele mele) si unde imi este f greu sa imi fac datoria(directorul mi-a spus "sa nu mai transpir"). Titulara care este in CCC tine locul profesorilor care lipsesc(fara a fi remunerata) si trage la xerox pt ceilalti profesori, situatie umilitoare pe care am acceptat-o timp de un semestru, timp in care am insistat sa fac cat mai multe activitati si am si reusit.

Acum as vrea sa am la mana o hartie pentru siguranta mea(pt a nu mi se acorda un calificativ prost), hartie prin care sa exprim dorinta si disponibilitatea de a colabora cu toti profesorii(la inceputul anului am lasat si in cancelarie planificarea mea. Puteti sa ma indrumati ?

Alte discuții în legătură

Vechime in invatamant bilibokju bilibokju Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant. Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la cei 100 euro pt. carte, ca si cadru didactic, daca...? meli22 meli22 Am dreptul la cei 100 Euro pt. carte, ca si cadru didactic titular cu o vechime de 11 ani, daca... in anul scolar 2006-2007 am predat la catedra tot anul, iar ... (vezi toată discuția)
Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)