V as ruga sa ma ajutati cu o informatie, daca este posibil:
La primul meu angajator am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998.Pe cartea de munca observ ca la o luna de la data incheierii CIM, s a operat si incetarea CIM, insa mai exista niste inscrisuri ale ITM ( banuiesc, dupa stampila) pe care nu stiu sa le interpretez.As avea nevoie de informatia daca angajatorul a incetat CIM ul la o luna dupa incheiere, dar atunci de ce ITM a operat in carnet modificarea intervenita, abia dupa 5 ani?
Angajatorul apare ca fiind radiat din 2015, credeti ca ar fi bine sa cer o adeverinta de vechime, pentru a fi lucrurile mai clare?
A doua nelamurire ar fi : Daca am 2 CIM, unul cu timp integral, al doilea cu timp partial, la calculul pensiei / stagiului de cotizare, vor fi luate in considerare ambele?
Imi cer scuze daca nu am selectat corect forumul.
Primul inscris din carnet:
- la rubrica mutatia intervenita, scrie angajat pe durata nedeterminata, cf.art.70 alineat 1 din codul muncii.Data : 01.02.1995.La rubrica "Denumirea unitatii nr si data act pe baza caruia se face inscrierea" sc xxx srl, contract nr.40190/12.04.1996.La rubrica" parafa si semnatura persoanei care face inscrierea" e o stampila cu nume si calitatea de inspector.
- al doilea inscris in carnet
La "unitatea la cre lucreaza" este gol, la "Mutatia intervenita" scrie desfacut contractul de munca cf cu art.129 din codul muncii, data 01.03.1995, Denumirea unitatii: sc xxx arl, Decizia nr.3309/06.03.2001, La parafa si semnatura persoanei care face inscrierea, este numelw unui inspector ITM.
Toate datele acestea calendaristice mi s au parut in neregula , adica angajarea s a produs la 1.02.1995 cf.unui contract datat 12.04.1996, iar incetarea CIm a avut loc in 01.03.1995 cf.unei Decizii emise in 06.03.2001.....
Multumesc !
Este corect , intrucat documentele care demonstrau raportul dvs de munca au fost depuse tarziu la ITM..... situatie destul de acceptata de catre inspectorii de munca.