avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere ti / eliberare hotărâre judecătorească
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere ti / eliberare hotărâre judecătorească

Buna dimineața ! Cine ma poate ajuta cu un model de cerere de eliberare a unei hotărâri judecătorești ?
Țin sa precizez ca a avut loc un proces de succesiune , s-a efectuat un act de Tranzacție in data de 25-01-2018 ; cerere admisă si pronunțată in data de 31-01-2018
Deși știu ca termenul legal de redactare a hotărârii este de 30 zile si nu exista un termen legal pentru ca hotărârea sa fie comunicată părților , vreau sa știu dacă pot face o cerere de urgentă si cum trebuie făcută !?
Exista o posibilitate ca aceasta cerere sa fie trimisă pe email ?
.. vă mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:28, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati acea cerere dar ....
Veti primi acasa sentinta.
.. cu alte cuvinte trebuie să aștept ;cu sau fără cerere !
Vă mulțumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula cerere de ugentare redactare/comunicare hotarare,o puteti face in atentia presedintelui instantei cu copie CSM Inspectia Judiciara
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
DAN POPESCU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecata VIOPAUN VIOPAUN La cat timp dupa prezentarea cererii de redactare a hotararii se elibereaza Hotararea din moment ce nu a fost redactata in termen de mai mult de 60 de zile de ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)