avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pentru neplata impozitului auto
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pentru neplata impozitului auto

Buna ziua
Din cauza faptului ca am datorii la stat,adica nu mi-am platit la timp impozitul pentru masina,ANAF mi-a pus poprire pe salariu,lucru pe care nu il contest.Intrbarea mea este:Vreau sa stiu daca din momentul in care mi s-a pus poprirea,suma pe care o am de plata ramane cea pentru care mi s-a pus poprirea sau penalizarile vor creste in continuare?
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 13:33, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
PAI VA EXECUTA PE CONTURI IMEDIAT CE AVETI BANI....Daca nu , aia e suma si de obicei nu o reactualizeaza la valori si intarzieri mici...Dar pot baga penalitati ca ANAF e ANAF !!!!
acest răspuns util
Penalizarile pot aparea in cazul in care angajatorul nu face viramentele la timp.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
IULIA NEDELCU, Consultant resurse umane
Au inceput deja sa opreasca de luna trecuta,dar ideea este ca daca imi tot baga penalizari,asta inseamna ca nu mai termn niciodata de platit.
Au inceput deja sa opreasca de luna trecuta,dar ideea este ca daca imi tot baga penalizari,asta inseamna ca nu mai termn niciodata de platit.
acest răspuns util
Nu pot baga penalizari decat daca angajatorul nu face viramentul lunar, asa cum va face si retinerea din salariu tot lunar. Dar daca angajatorul isi respecta obligatiile, ANAF-ul nu are de ce sa perceapa penalizari de intarziere la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bobeicaalin bobeicaalin cam cat ar putea sa fie cheltuielile suplimentare valorii unui credit de nevoi personale in cazul in care nu poti platii rata si esti dat in ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Negocieri cu recuperatorii de la kruk alexica alexica Firma Kruk mi-a pus poprire pe salariu ptr un credit neplatit la Brd pe1/3 din salariu.Mi-au cesionat creanta an valoare de 34000 an 2012 si poprirea au ... (vezi toată discuția)