avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre nerespectarea programului de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre nerespectarea programului de vizita

As dori sa stiu daca pot face ceva,in caz ca tatal copilului nu respecta programul de vizita stabilit de instanta...are dreptul sa ia copilul la el acasa de sambata de la ora 11 pana duminica la ora 17...dar el nu imi aduce copilul la 17...ci intarzie jumatate de ora,ba o ora cu copilul...
Pot face ceva in privinta asta,ca tatal copilului sa respecte programul si sa il aduca inapoi acasa la ora stabilita?Pot sa il dau in judecata pt intarziere de jumatate de ora / sau intarziere de o ora?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Iustina2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:25, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati putea obține o hotărâre judecătorească în premieră....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va gândiți totuși ca e un program de vizita, nu de munca. Și dvs dacă va duceți la prieteni și ca propuneți sa stați doar 2 ore, nu cred ca va uitați la ceas și ieșiți pe ușa brusc după alea 2 ore.
Copilul are doar 2 ani,este mic,are nevoie de mama si el intarzie intentionat,cu copilul plangand dupa mine, ma tot striga -mami-, el o face doar pentru razbunare,nu se gandeste deloc la copil,il traumatizeaza,si pe langa asta are o concubina agresiva verbal si fizic ...doar eu sunt singura care trebuie sa respecte programul de vizita impus de instanta,si el nu ?....
Dragă mămică, dacă copilul se simte bine, e cu atât mai bine pentru el. Este important să respecte programul în sensul să ia copilul în mod regulat, să nu lipsească de la program când copilul îl aşteaptă. De unde ştiţi cum se poartă concubina şi de unde ştiţi că copilul plânge după dvs.? Încercaţi să vă înţelegi amiabil cu fostul soţ, este mai bine şi pentru dvs. şi pentru copil.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Martonze, utilizator
Martonze...Concubina are doi copii din relatia anterioara ,are dosar penal pt agresarea verbala si fizica propriilor copii... iar eu nu ma pot intelege cu tatal copilului,fiind un tata iresponsabil,este obraznic cu mine,ma jigneste,e nepasator,el si concubina sunt fumatori inraiti,l-am si implorat sa nu fumeze in preajma copilului pt sanatatea copilului.Dar ma ignora,si cand imi aduce copilul inapoi,hainutele lui e imbibat puternic de tigara...in fine,nu are rost sa iti dau explicatii , nici macar nu il cunosti ce fel de om e...ori imi poti da sfaturi cum sa procedez corect...Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurire program de vizitare minor karmy karmy Buna seara. Va rog mult sa mi da-ti un raspuns urgent daca este cineva on line. La ora 6 tatal copilului meu a venit si l-a luat conform hotararii ... (vezi toată discuția)
Program de vizita nerespectat de parintele nerezident Barabas Reka Barabas Reka Buna ziua, sunt divortata si am o fetita de sase ani, tatal minorei sta la 60 km de domiciliul nostru si are program de vizitare in fiecare prima si al treilea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotărârii judecătorești privind minorii și alienare parentală din partea tatălui, plus comportament violent față de mine: ce pot face în situația asta? Raluka b Raluka b Ce anume pot face in situatia in care desi, dupa divort timp de 2 ani jumatate tatal nu s-a preocupat de copii, apoi solicita in instanta un program foarte ... (vezi toată discuția)