avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcari abuzive. Sau nu?!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcari abuzive. Sau nu?!

Buna ziua,

Exista vreo reglementare despre ocuparea parcarilor publice de masini puse la vanzare? In fata blocului meu este parcare publica, locurile nu se pot cumpara de la primarie, si sunt multe masini cu anuntul in geam. Eu si ceilalti locatari suntem revoltati ca nu mai avem locuri de parcare din cauza samsarilor care aduc fiecare cate 3-4 masini (drept dovada, acelasi numar de telefon la mai multe masini). Ce putem face?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 14:37, 6 Martie 2018
Buna ziua,
De la o primarie la alta sunt adoptate HCL prin care sunt reglementate asceste situatii si sanctiunea acestora.
Incercati sa va adresati Primariei sau Politiei Locale de pe raza respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Parcare auto - domeniu public si privat . FlorinCristian FlorinCristian Buna Seara , Apelez la sfatul dvs , ca-n nenumerate randuri pentru a ma indruma intr-o chestiune din viata de zi cu zi .. problema parcarilor auto . Am un ... (vezi toată discuția)