avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionari publici

in urma unui concurs la o institutie publica am fost declarat admis in data de 02.02.2018.in data de 07.02.2018 am primit o adresa prin care mi se comunica ca examenul a fost suspendat de anfp si ca atare se va tine un nou examen (nu se stie cand).suspendarea s-a efectuat in baza art.57 alin.2-lg.188/1999;art.39 alin.1cu 1 lit.h si alin.2,art.49 alin.1, art.74 alin.1 din hg611/2008 cu modificari.Ce sanse sunt in cazul unei actiuni in instant?

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa pentru functionarii publici cutremur cutremur As dori sa stiu daca promovarea in clasa profesionala 1 este conditionata de absolvirea studiilor de lunga durata cu diploma de licenta doar pe timpul in care ... (vezi toată discuția)
Concurs post sef birou viorina67 viorina67 am cunostinta ca in cadrul primariei se va scoate (s-a scos) la concurs un post de sef de birou, nimeni nu vorbeste, nu este afisat la nici un avizier, nu ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)