am cunostinta ca in cadrul primariei se va scoate (s-a scos) la concurs un post de sef de birou, nimeni nu vorbeste, nu este afisat la nici un avizier, nu figureaza la anfp, dar e posibuil sa fie publica la M.O. Acest lucru s-a mai petrecut si in luna octombrie, raspunsul fiind... noi publicam la M.O. Intrebare: cum pot accesa Mo partea a III si sa verific. Multumesc
chiar daca a fost publicat in M.of. , procedura e incompleta, si ca atare, e nula din start.
legea nr.188/1999
"Art.57
(4) Anunţul privind concursul se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi într-un cotidian de largă circulaţie, cu cel puţin 30 de zile înainte de data desfăşurării concursului."
H.G. nr.611/2008
" ART. 39
(1) Anunţul privind concursul se publică de către autoritatea sau instituţia publică organizatoare în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi într-un cotidian de largă circulaţie, cu cel puţin 30 de zile înainte de data stabilită pentru proba scrisă." :)
oricum, fiind vb de functie publica de conducere, concursul se organizeaza de catre ANFP si se publica si pe site-ul lor.
ANFPul trimite institutiei o copie a publicarii anuntului atat in MO cat si intr-un cotidian, ex Bursa, precum si conditiile de participare si anuntul, deci nu are cum sa nu indeplineasca ANFPul toate aceste formalitati. Probabil ca nu stiti dvs.dar ele sigur sunt publicate. Sau poate ca institutia dvs. a solicitat ca si concursul sa fie sustinut la sediul institutiei si atunci ANFPul nu se ocupa de publicare, tot ce se poate... Dar de ce nu intrebati la resurse umane, ei ar trebui sa stie.
Angajare
kradu1
Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu publicarea in monitorul oficial postul vacant la o institutie publica?
Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de munca
lyly64
Va rog, instituita noastra organizeaza concurs cu respectarea prevederilor HG 286/2011, intrebarea mea este daca este legal sa afiseze anuntul si pe pagina de ... (vezi toată discuția)