avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bunuri confiscate la export
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bunuri confiscate la export

Buna ziua, am trimis prin posta mai multe colete ce contineau tigari electronice si rezerve de tutun pentru acestea, spre China. Nu am declarat corect ( ca valoare, cantitate si continut acest lucru) si bunurile mi-au fost confiscate de ANAF si am primit si amenda de 3000 lei. Se pot recupera cumva aceste bunuri, fiind vorba de export si nu de import? Mentionez ca le-am trimis ca persoana fizica.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
alexandru.grigorescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Colet blocat la poşta vamală chesterb00 chesterb00 Bună ziua, Am făcut trei comenzi online de lichide pentru ţigareta electronică din străinătate (două din China şi una din SUA). Săptămâna ... (vezi toată discuția)
Amenda control vama PETRA01 PETRA01 Buna ziua, Am o firma care importa produse electronice din China. La ultimul colet comandat, in urma controlului fizic, comisionarul vamal a trimis ... (vezi toată discuția)
Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)