avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contribuții pensionar la limita de vârstă cu stagiu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contribuții pensionar la limita de vârstă cu stagiu complet de cotizare

Sunt pensionar la limită de vârstă cu stagiu complet de cotizare și din august 2017 lucrez cu CIM la o firmă privată.Mi s-au reținut toate contribuțiile ca la orice salariat inclusiv pentru fondul de șomaj.Cum de la 01.01.2018 contribuțiile au trecut de la angajator la angajat mai sunt obligat să le plătesc din moment ce eu am calitatea de pensionar și implicit asigurat?

Alte discuții în legătură

Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)
Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp ... cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp de 35 de ani , pina in 2017 , cand a implinit 65 de ani. Pina in momentul pensionarii avea 11 ... (vezi toată discuția)