avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat la o societate nou-înființată. Pot ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat la o societate nou-înființată. Pot amâna cumpărarea până apar noile case de marcat?

Buna ziua? Am o societate nou infiintata, am declarat la administratia fiscala si punctul de lucru iar acum astept sa-mi iasa avizul de functionare, dupa care intentionez sa vreau sa deschid. Este vorba de un birou, prestari servicii-ag imibiliara. Activitatea pe care o desfasor eu necesita o casa de marcat! Problema este ca trebuie sa apara noile case de marcat. Cineva de la obfirma mi a zis ca ar trebui sa apara cam intr-o luna si jumatate. Puteti sa-mi spuneti ce fac eu in situatia asta? Nu vreau sa cumpar o casa de marcat pe care sa dau 500lei doar pentru o luna sau o luna jumate in conditiile in care eu in timpul asta, cel mai probabil nici nu voi incasa bani! Pe de alta parte nici nu pot sa deschid fara casa de marcat nu? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Daca nu veti presta nimic, nu va trebuie casa de marcat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
In ce sens daca nu prestez nimic? Multumesc!

Ioan Petru Butariu a scris:

Daca nu veti presta nimic, nu va trebuie casa de marcat.

D-voastra ati mentionat "Nu vreau sa cumpar o casa de marcat pe care sa dau 500lei doar pentru o luna sau o luna jumate in conditiile in care eu in timpul asta, cel mai probabil nici nu voi incasa bani! " , si eu spuneam ca daca oricum nu aveti venituri/prestari, nici nu va trebuie casa de marcat.
Am inteles. Multumesc frumos de raspuns! O zi buna va doresc!

Ioan Petru Butariu a scris:

D-voastra ati mentionat "Nu vreau sa cumpar o casa de marcat pe care sa dau 500lei doar pentru o luna sau o luna jumate in conditiile in care eu in timpul asta, cel mai probabil nici nu voi incasa bani! " , si eu spuneam ca daca oricum nu aveti venituri/prestari, nici nu va trebuie casa de marcat.

Asemenea! Succces in afaceri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inacasare cu factura de la persoane fizice matei.l matei.l buna ziua, Am urmatoarea situatie. am un studio foto unde as vrea sa desfasor un training de fotografie. aceasta nu este activitatea primcipala, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie la transport rutier de marfuri crutescualexandra crutescualexandra Buna seara! Am un SRL, cu activitate transport rutier de marfuri, cod caen 4941, este obligatorie casa de marcat? Tin sa mentionez ca lucrez cu factura dupa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa garbiny garbiny Spuneti-mi,va rog,daca obtinerea autorizatiei de PFA e conditionata de dovada imediata a procurarii unei case de marcaj. Din cauza lipsei momentane de bani ... (vezi toată discuția)