avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna seara . Am achizitionat un autoturism Dacia Logan nou , direct de la dealer , in aprilie 2010 , pentru care imi amintesc ca am platit la fisc , in momentul inmatricularii , o taxa de aprox. 2000 de lei , iar chitanta a ramas la dosarul de la politie , serviciul inmatriculari . As dori sa stiu daca acea taxa intra sub incidenta legii privind restituirea taxei de poluare pentru care am inteles ca s-a simplificat metodologia de restituire , si daca da , ce ar trebui sa fac pentru a-mi fi restituita . Multumesc !

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare mocckup mocckup Buna ziua! Urmare a hotararii Curtii de Justitie a UE de la Luxemburg care considera OUG 50/2008 ca fiind nelegala, contrar dreptului comunitar al UE si ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto doinamonica doinamonica Buna ziua. Doresc sa intreb urmatorul lucru: daca am platit taxa poluare in septembrie 2010 pentru un Logan nou, din fabrică, 2087 ron taxa de poluare, mai ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)