avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie contributie asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie contributie asigurari sociale

Buna ziua
Am primit o decizie de impunere pentru anul 2016 prin care m-i se stabilesc contributii sociale suplimentare ( eu platind contributii sociale al norma de baza) deoarece in anul 2015 am avut venit net din activitati independente peste pragul de 11256 lei ( ulterior nu am mai depasit pragul impus de lege).Decizia se intemeiaza in baza art. 152, art. 169 alin (8), art.175 si art 178 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.
Cum pot sa contest aceasta decizie?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pentru stabilirea contributiei la sănătate pe anul 2015,implicit 2016 ANGELAANAANGELA ANGELAANAANGELA Bună ziua.Doresc să intreb in baza cărei legi, se trimit recalculari pe anul 2015,pentru sănătate la PFA sistem real. In 2016 am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Castigul salarial mediu brut pentru declaratia 600 alin1971 alin1971 Conform art 148 alin.4 [quot]Persoanele fizice prevăzute la alin. (1) şi (2) se încadrează în categoria asiguraţilor obligatoriu în sistemul public de ... (vezi toată discuția)