avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Recuperare taxe
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Recuperare taxe

Buna ziua , cum se poate recupera taxele platite timp de 13 ani in Italia , am plecat din italia , ma aflu in uk , si nu vreau sa mai astept sa se adauge toti ani munciti la pensie , multumesc
Am lucrat cu acte în regulă 20 de ani in Italia de unde am ieșit la pensie.As putea să recuperez din taxele plătite statului Italian ? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Ajutor social, european sau romanesc pentru copil ContSters319295 ContSters319295 Buna seara,am si eu o intrebare dar mai intai va explic situatia mea care ar fi urmatoarea:Am 24 de ani, in ianuarie 2013 am plecat din italia unde am stat de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pensie persoană decedată Ady3v Ady3v Dacă soțul meu este mort,și anul asta ar fi făcut 67 ani,și a lucrat in Italia că marinar,12 ani.....pot solicita statului italian banii depuși pentru ... (vezi toată discuția)