avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contracte la achizitii online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contracte la achizitii online

Buna ziua,

As dori sa stiu la achizitia online a unui serviciu/tool (domeniul nostru de activitate este IT) unde unii au sau nu "Termeni si conditii" -
1. Cum putem proceda astfel incat sa avem contracte semnate in original de ambele parti

2. Legea permite sa avem doar print cu "Termeni si conditii" nesemnat in loc de contract?

3. Un contract semnat cu o parte extracomunitara si trimis pe mail are aceiasi valabilitate ca unul semnat in original? Sau este imperios necesar sa fie semnatura in original (stiu ca legea permite semnatura in electronic; dar ei semneaza fizic)

Mii de multumiri si va doresc o Primavara plina de prosperitate si zambate!

Alte discuții în legătură

Procedura de semnare a actelor asociatiei de proprietari, pentru a fi feriti de coronavirus nicu1iancu nicu1iancu In contextul evenimentelor cauzate de Coronavirus, ar trebui gasita o metoda de semnare a actelor, intocmite de administrator, ce trebuiesc semnate si ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)
Unde găsesc mențiunea referitoare la obligativitatea deținerii în original a contractelor încheiate cu diverși furnizori? Alina Contabila Alina Contabila Va rog sa imi spuneti unde gasesc scris mentiunea referitoare la obligativitatea detinerii in original a contractelor incheiate cu diversi furnizori. Ma aflu ... (vezi toată discuția)