avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

impozit

Buna ziua, am un salariat incadrat cu CIM cu 4 ore pe postul de ,,operator calculator electronic si retele'' cod COR 351101; pentru acest post se opreste impozit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 16 Aprilie 2018
Da, i se opreste impozit pe venit.
Multumesc, pentru raspuns, dar ce incadrare as putea sa-i fac, ce COR, tot in domeniul IT pentru care sa nu se mai plateasca impozit? Si inca ceva, pentru comertul on-line trebuie un anume curs de facut pentru protectia datelor?
Societatea are obiect de activitate ce include crearea de programe pentru calculator (coduri CAEN: 5821, 5829, 6201, 6202 și 6209) ?
Societatea are ca obiect de activitate comert cu anvelope CAEM 4351, .
Pentru comertul on-line trebuie curs facut pentru protectia datelor clientilor?
In speta, salariatul in cauza nu va beneficia de scutirea de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Manager proiect informatic - impozit de venit in it (nescutit) CristianT95 CristianT95 Buna! As avea o intrebare legata de taxele mele. Cand am fost angajat, in contract mi-a fost oferit codul COR 251206, Manager Proiect Informatic. Intrebarea ... (vezi toată discuția)