avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... produs platit si nelivrat din afara tarii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

produs platit si nelivrat din afara tarii

Buna ziua
Am comandat si platit un telefon de pe un site din Olanda pe data de 4 dec. 2017, ptr. care am ''tracknumber'' si ar fi trebuit sa ajunga in 15 zile.
Coletul apare ajuns in Ro. de pe data de 4 ian.2018 si de atunci nici o informatie. Am intrebat la oficiul postal, unde pot depune o reclamatie, mi s-a spus ca nu se poate, coletul apare ca fiind in tranzit.
Am trimis un mesaj la serviciul clienti a site-ului respectiv unde am cerut returnarea banilor . Raspusul lor a fost sa mai astept sa faca o ancheta care ar dura 1-2 luni. Eu am platit separat si asigurare ptr. produs.
Cum imi pot recupera banii ? Este inadmisibil sa platesc un produs pe care e posibil sa-l primesc dupa 5 luni, daca o sa-l primesc vreodata
Cel mai recent răspuns: soso39 , utilizator 05:53, 8 Martie 2018
Adresați-vă asiguratorului
Cand am platit produsul, am platit si asigurare ,tot la ei, nu cred ca exista un asigurator.
''Asigurarea de distributie asigura protectie premium. Iti vom redistribui pachetul de indata fara costuri suplimentare daca este declarat pierdut sau distrus.''
Sincer, eu cred ca problema este la POSTA ROMANA (aici, sunt delicat ,cand spun probleme), foarte multe comenzi fara ''urmarire'' nu mi-au ajuns niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Comert la distanta Vulturudac Vulturudac Buna ziua,am comandat telefonic un produs electronic la un site din alta localitate decat cea in care locuiesc.Am primit confimarea comenzii la scurt timp prin ... (vezi toată discuția)