avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva comerț droppshiping
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva comerț droppshiping

Buna seara , o firmă nepieritoare de tva în România dorește să înceapă o afacere în domeniul comerțului online droppshiping. Furnizorul este din Spania , marfă pleaca din Spania către diverși clienti din UE. Ce obligații are firmă din România legat de TVA. Deoarece marfa nu intra si nu iese din România nu se pune în discuție nici achiziție si nici livrare intracomunitara. Poate sa ramana nepieritoare de TVA ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Tva in sistem dropshipping Roxana.ST Roxana.ST Buna ziua, Detin un SRL de aproximativ 4 luni, iar firma mea este inregistrata ca platitor de TVA (stiu ca puteam sa raman neplatitor pana la plafonul de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu operatiune triunghiulara??? cristina_garea cristina_garea Firma mea B cumpara plante scutite de tva cf art 160 de la o firma din Romania A. Ulterior B vinde in Italia aceste plante catre C , doar ca marfa nu ... (vezi toată discuția)
> tva vanzare extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Daca o I.I neplatitoare de TVA vinde marfa din UE prin internet unei firme non-UE care este scutita TVA - se factureaza TVA ? (vezi toată discuția)