avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Istoric birou credite
Discuție deschisă în Executare silită

Istoric birou credite

Buna seara ,
Daca mă poate ajuta cineva cu o informație , va rog. In cazul in care s -a obținut în instanță anularea unei executări silite pentru o suma dintr-un credit de nevoi personale , pe motivul prescripției , ce se întâmplă cu biroul de credite ? Va începe sa curgă din nou acel termen de 4 ani începând cu data la care s-a obținut anularea executarii?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit bancar anttonnio anttonnio buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , iar ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit prettywomen prettywomen Buna ziua! As dori si eu un raspuns va rog la o problema. Sora mea a facut un credit in 2003 pe doi ani la o banca.A platit cateva rate dar nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)