avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit in uk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit in uk

Ce se poate intampla daca ai rate de platit in Anglia,abonamente la telefoane si te intorci in tara?
Cel mai recent răspuns: Flavioo , utilizator 14:09, 8 Martie 2018
puteti fi executat silit potrivit legii tarii in care ati contractat
Pai si se poate aplica pe teritoriul romaniei acest lucru?

CABINET DE AVOCAT BARBULESCU ION-SEBASTIAN a scris:

puteti fi executat silit potrivit legii tarii in care ati contractat

este o chestiune ce a ridicat controversa in randul practicilor in materia executarii silite internationale. Pentru un raspuns concret trebuie sa cunoasteti daca exista o executare silita inceputa impotriva dumneavoastra in UK inainte de brexit sau dupa brexit.
Caci functie de aceasta situatiile pot fi diferite.
Actualmente se intarzie cu acordul de ratificare a unei conventii pe care sa fie agreata atat de UE cat si de UK.
Cata vreme nu ati primit nimic la dresa de domiciliu, in sensul executarii silite a unei creante nu este motiv de ingrijorare.
Inca nu e cazul..sunt la zi cu ratele dar am de gand sa ma intorc in tara si vreau sa stiu ce se intampla daca nu le mai platesc..ca nu mai am de gand sa ma intorc.multumesc!

CABINET DE AVOCAT BARBULESCU ION-SEBASTIAN a scris:

este o chestiune ce a ridicat controversa in randul practicilor in materia executarii silite internationale. Pentru un raspuns concret trebuie sa cunoasteti daca exista o executare silita inceputa impotriva dumneavoastra in UK inainte de brexit sau dupa brexit.
Caci functie de aceasta situatiile pot fi diferite.
Actualmente se intarzie cu acordul de ratificare a unei conventii pe care sa fie agreata atat de UE cat si de UK.
Cata vreme nu ati primit nimic la dresa de domiciliu, in sensul executarii silite a unei creante nu este motiv de ingrijorare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplătit în anglia, consecințe Lukisss1986 Lukisss1986 Am luat 10.000 de lire din anglia....ce se intampla daca părăsesc anglia de finitiv si ma întorc în românia?!! (vezi toată discuția)
Studii finantate in anglia lili.ana lili.ana Buna ziua M-am inscris la facultate in Anglia, am facut un an si ceva, timp in care statul englez mi-a achitat taxele scolare si mi-a dat o suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit in anglia tm49lup tm49lup buna ziua. Am o nelamurire legata de un credit bancar facut in Londra . am creditul de 1.2 ani facut pe o suma de 5 000 lire . mai am de achitat suna de 3600 ... (vezi toată discuția)