avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere bilant lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere bilant lichidare

care este procedura pentru intocmirea bilantului de lichidare, este vorba de o microintreprindere constituita in iulie 2017, care nu a avut activitate, pe 12.02.2018 s-a emis rezolutia privind procedura de dizolvare si lichidare cf art 227 si 235 din L31/1990. Pe 21.02.2018 s-a publicat in M.O. In cat timp trebuie intocmit BIlantul de inchidere?si cum se intocmeste, ce formular se utilizeaza?Avand in vedere ca acele cheltuieli de constituire au fost trecute ulterior pe cheltuiala, rezultatul este o pierdere. Trebuai depusa acea declaratie de inactivitate pana la 01.03.2018, in conditiile in care in luna februarie a inceput procedura pentru lichidare?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:27, 8 Martie 2018
Trebuie sa depuneti declaratia pentru 2017 si apoi bilantul de lichidare la finante in acest an pentru 2018. Sa luati de la finante si certiicatul fiscal de la finante. Contactati un contabil autorizat membru ceccar care va va intocmi atat acel bilant de lichidare pentru la finante cat si situatiile pe care o sa le depuneti la registrul comertului impreuna cu celelalte documente pentru etapa de radiere. termenul de minim 30 de zile este pentru la registrul comertului, nu pentru la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare noiembrie 2014 Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii si daca se poate, si temeiul legal pentru urmatoarea situatie: O societate doreste sa se lichideze ... (vezi toată discuția)
Bilant lichidare la inchiderea firmei Mihaela Chivu Mihaela Chivu O societate microintreprindere fara salariati, deschisa in oct 2017, avand o singura factura de vanzare in decembrie 2017, doreste sa se lichideze ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)