avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrarea unei societati agricole cod CAEN 0111 ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrarea unei societati agricole cod CAEN 0111 pentru optiunea TVA la cerere

Care sunt documentele care trebuiesc depuse la ANAF pentru inregistrarea unei societati agricole cod CAEN 0111 pentru optiunea TVA la cerere si cum ar putea fi conceputa declaratia pe propria raspundere a administratorului in acest sens?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Import china iacobandreea30 iacobandreea30 CE DECLARATIE TREBUIE DEPUSA LA ANAF pentru a putea desfasura aceasta activitate de import- export? Ma refer la o declaratie similara celei pentru activitati ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva bob02008 bob02008 Ca sa inscriu o firma nou infiintata , platitoare de tva am inteles ca trebuie ca cei de la ONRC sa imi elibereze un alt certificat constatator din care sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)