avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cedo

Buna in data de 26.05.2016 am formulat o cerere la cedo ,mi-au trimis timbrele si numaru de dosar 31308/16 ,si miau cerut sa mai depun ceva acte ,am depus totu ,dar de atunci mu mia mai venit nimica ,intrebarea mea este ma poate ajuta cineva sa verifice numaru de dosar 31308/16 sa vad in ce stagiu este daca ma poate ajuta cineva ,va multumesc .
Cel mai recent răspuns: danychelu , utilizator 17:34, 3 Aprilie 2018
Acum va urma o perioadă de așteptare până se va analiza admisibilitatea plângerii CEDO.
Este de bine daca am ajuns pina aicea ? sau poate veni si rau ? Application awaiting first judicial decision ,07/07/2016 Application requiring a decision ,asta am gasit pe saitu lor ,multumesc .

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Acum va urma o perioadă de așteptare până se va analiza admisibilitatea plângerii CEDO.

Nu se poate afirma nimic concludent.
Eu sper sa am ceva sanse nu stiu cit la suta dar sper sa fie bine ,sper sa vada ei ca dupa 11 ani am fost condamnat pe o fapta de inselatorie care era prescrisa , va multumesc mult dom. Claudiu .

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu se poate afirma nimic concludent.

Buna am o intrebare va rog ,executoru judecatoresc poate scoate la licitatie citeva terenuri care am un sechestru asigurator pus de instanta daca nu se face partaj ,pe toate terenurile sint bun comun ,sotia nu are nici o legatura cu procesu ,va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate castiga un proces cu banca ContSters123067 ContSters123067 NVT, profesor de istorie, a actionat in judecata banca la care avea un credit pe motiv dobanda a fost marita discretinar, invocandu-se conditiile pietei. ... (vezi toată discuția)