avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cooperativa agricola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cooperativa agricola

Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca comunicarea raspunsului unei cereri de verificare a disponibilitatii denumirii se poate face si la sediul unei societati de consultanta si nu la domiciliu unei persoane fizice, asa cum se mentioneaza in formular, respectiv "Persoana şi domiciliul ales pentru comunicări, potrivit art.28 din Legea nr.26/1990". Eu nu vad sa fie o problema, dar vreau sa ma asigur.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Asociatie culturala sanda1956 sanda1956 1. De unde obtin formularul pentru obtinerea dovezii de disponibilitate a numelui asociatiei? 2. Sediul as. va fi intrun local al primariei. Ce acte ... (vezi toată discuția)
Schmbarea sediului social Menyx Menyx Buna ziua . Schimbarea sediului social dintrun judet in altul implica schmbarea numelui firmei ? (vezi toată discuția)
Lnfiintare microintreprindere stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua. vreau sa infiintez microintreprindere, librarie. puteti sa-mi spuneti cat ar dura procesul? adica cat dureaza pana pot incepe activitatea. mi-e ... (vezi toată discuția)