avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tractare remorca -platforma auto 3,5 t
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tractare remorca -platforma auto 3,5 t

buna ziua!! posed un fiat ducato 8+1locuri,,masa maxim autorizata 3150 kg[F1],GREUTATE PROPIE 2275KG [G] POT TACTA O PLATFORMA AUTO DE 2,7 T?? RESPECTIV 3,5 T?? MENTIONEZ CA POSED PERMIS CAT BCE. MENTIONEZ CA NU ANTELEG DEFINITIA DE ; MASA MAXIM TEHNIC ADMISA A ANSAMBLULUI,SI MASA MAXIM AUTORIZAT. VA MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)
Ce am voie cu categoria b draganjvc draganjvc am un opel astra h de 1380kg greutatea proprie si 1920 kg maxim autorizat si o rulota de 970kg greutatea proprie si 1000kg maxim autorizat .cu disc de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru categoria b Eduardedd Eduardedd Buna ziua, am inchiriat o platforma cu sarcina admisa de 2000kg unei persoane ce a tractat-o cu un audoturism din categoria B avand greutatea de 1800 kg si a ... (vezi toată discuția)